Renovatie

Wilt u uw huis of een gebouw renoveren?

Informatie

  • Renoveren is het vernieuwen van een bestaand pand aan de huidige veiligheidseisen en/of aan uw wensen.
  • Renoveren kan goedkoper zijn dan nieuwbouw maar dit hoeft niet het geval te zijn. Het kan zijn dat u het originele bouwwerk graag in stand wilt houden. Zoals bij boerderijen, monumenten en andere authentieke woningen.
  • Toch kan het u op langere termijn geld besparen door duurzaam te renoveren en oude materialen te vervangen door huidige energiezuinige materialen en technologie├źn.


U kunt voor specifieke renovatie onderwerpen en bijbehorende projecten verder specificeren aan de rechterkant onder de categorie renovatie.

Werkwijze Haegens aannemersbedrijf
Het is mogelijk om een volledig project uit handen te geven, gedeelten van de bouw/verbouw in eigen handen te houden of in samenwerking met ons een project te voltooien.

Bouwbedrijf Haegens staat voor samenwerking, transparantie en duidelijkheid vooraf. Dit imago behouden wij door op een juiste manier te communiceren en vooraf een 3D tekening te maken. Hierdoor u kunt controleren of de juiste boodschap gecommuniceerd is en of u eventueel nog wijzigingen wilt aanbrengen. Met een 3D tekening heeft u ook een beter beeld bij de indeling en grootte van ruimtes.