Dakrenovatie

Weet u of uw dak toe is aan vernieuwing, vervanging of isolering?

Informatie dakrenovatie
Uw dak is het meest belangrijke deel van uw huis. Indien deze niet in een goede staat is kunt u last krijgen van lekkages, een vochtig binnenklimaat en schimmels of hout dat gaat rotten. Deze gevolgen kunnen langzaam leiden tot nog hogere kosten doordat uw interieur hier ook flink onder kan lijden.

Bij dakrenovaties wordt uw bestaand dak herstelt of gedeeltelijk vernieuwd, dit is afhankelijk van de staat waarin uw dak verkeert. Het herstellen van uw dak wordt uitgevoerd wanneer uw dak verouderd is of schade heeft (let op, schade is niet altijd aan de buitenkant te herkennen). Bespaar uzelf een hoop narigheid en kosten op uw energierekening met een tijdige vernieuwing van uw dak.


Werkwijze Haegens aannemersbedrijf
Haegens aannemersbedrijf geeft u oprecht advies over de omvang van de dakreparatie of wanneer dakherstel nodig is. We bekijken en overleggen altijd samen met u wat voor u de meest gunstige oplossing is op lange termijn.

Ieder dak is anders qua grootte, in welke staat (wat er gerenoveerd moet worden) en iedereen zijn wensen verschillen van elkaar. Neem daardoor geheel vrijblijvend contact met ons op, wij maken graag kennis met u en zijn benieuwd of we u ook kunnen helpen middels een vrijblijvende dakinspectie.

Projecten dakrenovatie

Dakrenovatie diversen

Lekkages zijn vaak lastig te traceren en kunnen vaak tot veel ergenis zorgen. Inspecties en onderzoek…