Keuken

Wilt u een nieuwe keuken laten plaatsen, een keuken afbreken /vervangen of op maat laten maken?

Keuken plaatsen
Wilt u een nieuwe keuken en wenst u advies over maten en mogelijkheden voor de betreffende ruimte?
Wij komen graag bij u langs om de ruimte op te meten en uw wensen en ideeën te horen. Na het verzamelen van deze informatie, laten wij u graag mogelijkheden zien voor verschillende indelingen en soorten keukens. Daarna heeft u een breder of juist gerichter beeld bij de start van uw zoektocht naar de inrichting voor uw keuken. Ook bieden wij creatieve oplossingen voor optimaal gebruik van beperkte ruimte.
Mocht u al een keuken gekocht hebben (of onderdelen zoals een keukenblad) en u wilt deze laten inbouwen door een vakman? Haegens helpt u hier graag mee.

Keuken op maat
Wilt u een keuken op maat omdat u niet de keuken van uw smaak vind? Haegens helpt graag uw ideeën te vertalen naar een 3D tekening om beeld te geven aan uw wensen. Wellicht heeft u al een eigen ontwerp en zoekt u iemand die het uitvoert, dan zijn wij zeer benieuwd hoe wij uw creativiteit werkelijkheid kunnen maken.

Heeft u een bepaalde trend in gedachten zoals een keuken van beton of andere ideeën voor maatwerk keukens? Haegens maakt zich voortdurend bekwaam met de meest actuele trends en stijlen.
Misschien heeft u ongunstige maten of beperkte ruimte en bent u op zoek naar creatieve oplossingen, ook hierbij helpen wij u graag.

Indien u wenst, laten wij middels een 3D tekening zien wat mogelijkheden zijn voor verschillende indelingen en soorten keukens die in de betreffende ruimte kunnen komen.Heeft u vragen of bent u benieuwd naar uw mogelijkheden? Neem vrijblijvend contact met ons op, wij maken graag kennis met u en zijn benieuwd hoe wij u verder kunnen helpen.